Challenge

De website van ICT-B.be was al jaren oud en niet meer mee met het moderne karakter van de firma. De website was niet beveiligd, paste zich niet aan bij mobiel gebruik en had al enkele broken links. De Lei BV werd benaderd om een volledige modernisering door te voeren.

Strategie

Zoals steeds gingen wij eerst een verkennend gesprek voeren met de zaakvoerders om de verzuchtingen te horen en zo een nieuwe strategie samen te bespreken. ICT-B is een grote speler op de IT markt en wou dan ook die uitstraling visueel zien op de website.

Naast de website besloten wij ook de hosting te veranderen om zo een veel snellere gebruikerservaring voor de consument te verkrijgen.

Resultaten

De nieuwe website is een schot in de roos. Dankzij een volledige moderne look krijgt het bedrijf ICT-B de juiste uitstraling die bij zijn jaarlijkse resultaten past.

De zaakvoerders wouden een moderne introfilm op de homepagina die mooi geïmplementeerd werd. Aangezien Google niet houdt van films op mobiele toestellen hebben wij ervoor gezorgd dat er op mobiele toestellen een afbeelding van het kantoor te zien is in plaats van de film. Door deze aanpassingen aan mobiel gebruik zal de website ook beter scoren in de Google zoekresultaten.

Website

Bekijk het resultaat zelf op https://ict-b.be/

Hoe gaan wij te werk ?

Neem Geheel Vrijblijvend Contact Op

Aarzel niet, u heeft niets te verliezen …

Contacteer ons nu