webdesign De Lei

Webdesign via een CMS-systeem

Een website die zich aanpast aan het formaat naargelang het toestel dat gebruikt wordt.

Wij maken uw website op maat alsof het voor onszelf zou zijn. Wij gebruiken hiervoor het CMS (Content Management System) systeem WordPress. Uw website zal zich aanpassen naargelang het medium dat gebruikt zal worden om hem te bezoeken. Een website die zich aanpast aan mobiel gebruik is zeer belangrijk. Google straft tegenwoordig websites af in de ranking die zich niet aanpassen aan mobiel gebruik omdat de meeste gebruikers via hun GSM surfen.

Ook voor een kleine tot middelgrote webshop kan u bij ons terecht. Wij maken webshops via Woocommerce die gekoppeld zijn aan WordPress. Zo vormt alles een mooi geheel.

IK BEN GEÏNTERESSEERD IN EEN WEBSITE

Online marketing: Google Adwords, Facebook & Instagram advertising

Zet uw bedrijf in de kijker met doeltreffende online marketingcampagnes.

Met Google Adwords kan u ervoor zorgen dat op bepaalde momenten met bepaalde zoektermen uw firma in de top van rangschikking komt op Google. U betaalt bij Google enkel per klik en niet per weergave dus er zijn geen verloren kosten. Wij starten en optimaliseren uw campagne zodat u het meeste uit uw budget haalt. Samen met u bespreken we uw budget naargelang de inkomsten die u voor ogen heeft.

Met Facebook en Instagram advertenties zorgt u voor meer naambekendheid voor uw firma. Met toffe posts en het targetten van de juiste doelgroep kunt u uw bedrijf laten groeien als nooit tevoren !

IK BEN GEÏNTERESSEERD IN ONLINE MARKETING
Online marketing

Grafisch ontwerp

Geen drukwerk voor ons te groot of te klein

U kan bij ons terecht voor allerhande drukwerk: Flyers, posters, naamkaartjes, geboortekaartjes, … Wij zorgen voor de grafische vormgeving en maken het klaar voor druk. U kan ervoor kiezen om het zelf bij een drukker te laten afdrukken of dat wij via onze partner het drukwerk in orde brengen.

IK BEN GEÏNTERESSEERD IN GRAFISCH ONTWERP

Digital solutions

Digitale oplossingen op uw verzoek

U zoekt digitale oplossingen op maat voor uw bedrijf zoals bv. een digitaal klantenbestand met automatische reminders, al uw mails op één plaats, reserveringssystemen, … Wij kunnen u hierin begeleiden en helpen door op zoek te gaan naar de juiste software.

IK BEN GEÏNTERESSEERD IN DIGITALE OPLOSSINGEN
Webdesign De Lei

Web Analyse

Meten is weten

Elke website wordt bij ons voorzien van Google Analytics, zo kunnen wij perfect zien hoeveel bezoekers via welk kanaal naar jouw website komen. Zo kan er bijgestuurd worden waar nodig indien gewenst door u als klant.

OP WEG NAAR DIGITALE GROEI

Op weg naar digitale groei

Zorg voor meer naambekendheid voor uw bedrijf en krijg meer omzet

CONTACTEER ONS