Challenge

De allereerste website van VZW Clubmot.be draaide op het CMS systeem Joomla. Zij kwamen bij ons met de vraag naar een nieuw gebruiksvriendelijk systeem. Wij zijn een grote voorstander van WordPress en stelden dan ook een shift naar dit systeem voor aangezien het zeer stabiel, veilig en gemakkelijk in gebruik is.

Strategie

De verhuis van een bestaande website is geen sinecure. De oude website kon gerust online blijven staan terwijl wij aan een nieuwe werkten in een offline omgeving. Via een “geheime” link kon de klant de vooruitgang van de website volgen. Eenmaal alles klaar was kon alles online zonder veel downtime. Eenmaal online verwezen wij alle oude links naar de nieuwe website door zodat de bezoekers niet op onbestaande pagina’s terecht kwamen. Hierna startten wij met het onder handen nemen van de Facebook pagina en startten wij met een Google Adwords campagne. Een veelvoud aan nieuwe bezoekers vonden algauw hun weg naar de nieuwe website.

Resultaten

Gemiddeld vinden er maandelijks 1500 mensen hun weg naar de website van Clubmot VZW. De Facebook likes zijn inmiddels ook gestegen naar +1200.

Website

Bekijk het resultaat zelf op https://www.clubmot.be/

Hoe gaan wij te werk ?

Neem Geheel Vrijblijvend Contact Op

Aarzel niet, u heeft niets te verliezen …

Contacteer ons nu